Het team.

Met veel betrokkenheid, kennis en aandacht voor jou helpen wij je om de regie over je dagelijks leven weer terug te krijgen. Mentale of fysieke klachten hoeven niemand boven het hoofd te groeien. Onze aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en met humor op z’n tijd.

Anita Warmerdam

Ik zou uren over neurofeedback, de hersenen, de neurotransmitters en de Sedona methode kunnen praten.
Ik houd ervan; van het brein en alles wat daarbij hoort. De mensen, hun ervaringen. Door welke reden dan ook kan ons brein flink uit balans raken, met alle gevolgen van dien. Ik heb sinds 2007 vele mensen mogen trainen en begeleiden op weg naar een flexibel en fit brein. Maar vooral mogen zien dat ieder mens over een talent beschikt. Een talent heeft een basis nodig van veiligheid en vertrouwen om tot uiting te komen. Om daar met Brain-Fit aan bij te dragen voelt als mijn talent.


Michel Warmerdam

In 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met de krachtige werking van neurofeedback. De hersentraining had een zeer positief effect op mijn mentale- en emotionele klachten als gevolg van een burn-out/depressie. Het betekende voor mij een life changing moment. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan met als missie: het helpen van (jong)volwassenen en kinderen die als gevolg van emotionele en mentale klachten tegen een onzichtbare muur aanlopen in hun leven. In 2007 ben ik gestart met Brain-Fit en werk ik met veel plezier met onze methodieken én het delen van mijn persoonlijke ervaringen om ervoor te zorgen dat jullie de regie terugkrijgen over je dagelijks leven.

Yaëla Voet

Door mijn fijngevoeligheid weet ik maar al te goed hoe deze hectische wereld vol met prikkels en een grote hoeveelheid aan belangrijke keuzes die wij te maken hebben, kunnen zorgen voor onrust, overprikkeling en een gevoel van overspoeld te raken. 

We leven op een wonderlijke en tegelijkertijd overweldigende plek. Het leven raakt, positief maar ook minder prettig. Ongemak (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel) dwingt ons soms voorbij onze grenzen en daardoor kunnen we hier en daar uit verbinding met onszelf schieten.

Een fit brein zorgt voor balans en een gevoel van welbevinden en maakt dat wij dit leven en alles wat daarbij hoort beter kunnen managen en nog mooier, er ook daadwerkelijk van kunnen genieten! Met veel liefde, (com)passie en helderheid begeleid ik anderen tijdens dit waardevolle proces terug naar verbinding met hunzelf.