Huren van een neurofeedback systeem voor thuisgebruik!

Wil je graag zelf je brein trainen op elk door jouw gewenst moment? Zijn er in het gezin, familie, organisatie of bedrijf meerdere mensen die graag de veerkracht en flexibiliteit van hun brein willen trainen? Dan kan je bij Brain-Fit een NeurOptimal® neurofeedback systeem huren.

Thuis trainen of binnen je bedrijf/organisatie

Het thuissysteem van NeurOptimal® is speciaal ontwikkeld om jezelf, je kinderen, familieleden of medewerkers thuis of op de werklocatie te trainen. Jij bepaalt de frequentie en het tijdstip van de trainingen waardoor je tijd en geld bespaart. De ervaring in onze praktijk leert dat het gebruik van het NeurOptimal® neurofeedback systeem door meerdere gezinsleden of collega’s een zeer effectieve uitwerking heeft op de dynamiek binnen het gezin of de organisatie.
 
Hoe werkt het?
Na een intakegesprek, uitgebreide instructie en een verkorte sessie in onze praktijk neem je het NeurOptimal® Neurofeedback systeem mee naar huis en kan je aan de slag. Mocht je het niet allemaal onthouden hebben is dat geen probleem. Bij het systeem zit een praktische fotohandleiding en uitgebreide beschrijving. Tevens ontvang je instructiefilmpjes over het plakken en verwijderen van de sensoren. Tijdens het gehele traject hebben we wekelijks contact via telefoon of whatsapp over de voortgang.

Kopen
Heb je interesse om zelf een systeem aan te schaffen zodat je onbeperkt jezelf, familieleden of collega’s kunt trainen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.