Neurofeedback training Amsterdam: Voel je weer in balans

Heb je last van stress, slaapproblemen of overprikkeling? Of worstel je met emotionele, mentale en/of fysieke klachten? Deze problemen kunnen je dagelijks functioneren verstoren en je het gevoel geven dat je uit balans bent. Dit betekent dat je hersenen niet optimaal functioneren. Herken je dit? Onze neurofeedback training in de regio Amsterdam kan je helpen om je weer in balans te voelen.

1700+ cliënten  -  34000+ sessies

Wat is neurofeedback training?

NeurOptimal® neurofeedback is een veilige en wetenschappelijk onderbouwde methode die het centrale zenuwstelsel optimaal laat functioneren. Wanneer er instabiliteit in het brein optreedt, kunnen er klachten ontstaan. Gelukkig hebben je hersenen een natuurlijk zelflerend vermogen waarmee ze deze disbalans kunnen corrigeren.

Brain-fit maakt gebruik van moderne technologie om dit corrigerende proces op een onbewust niveau te ondersteunen. Dit gebeurt volledig veilig en zonder enig risico – je hoeft alleen maar ontspannen in een stoel te zitten terwijl je naar muziek luistert of een film kijkt! Brain-Fit heeft 2 vestigingen in de buurt van Amsterdam: Amstelveen en Hillegom.

Neurofeedback training
in de regio Amsterdam.

Neurofeedback training spoort plotselinge instabiliteit in de hersenactiviteit op. Door middel van een korte onderbreking in geluid worden de hersenen geïnformeerd, waardoor je brein als het ware wakker wordt geschud. De hersenen worden zich bewust van de activiteit waarmee ze bezig waren, en krijgen de kans om een andere weg te kiezen. Dit proces herhaalt zich, totdat je brein zichzelf optimaal heeft gecorrigeerd. Hierdoor verminderen je klachten of verdwijnen zelfs helemaal. Onze neurofeedback training in Amsterdam helpt je om deze balans te bereiken.

Continu overprikkeld?
Urenlang in bed, maar slecht slapen?
Moeite met concentreren?

Behoor jij tot deze groep?

Wanneer je brein uit evenwicht is, kan dit zich uiten in diverse klachten. Neurofeedback training klinkt wellicht spannend, maar het is heel eenvoudig en ontspannend. Je neemt plaats in een comfortabele stoel, waarna we vijf sensoren op je hoofd plaatsen. Vervolgens luister je naar muziek of kijk je een film. Dat is alles! Als je wilt, kun je zelfs je ogen sluiten en lekker achterover leunen. Wij hebben vestigingen in de buurt van Amsterdam (Amstelveen) en Hillegom.

Klanten over het effect
van neurofeedback training in Amsterdam

Bij welke klachten kan neurofeedback training in Amsterdam helpen?

Een brein dat niet in evenwicht is, kan voor allerlei klachten zorgen. Neurofeedback training helpt deze klachten geleidelijk te verminderen. Neurofeedback training in Amsterdam kan onder andere helpen bij:

  • Slapeloosheid
  • Overspannenheid en burn-out
  • Depressieve gevoelens
  • Angst
  • Mentale vermoeidheid
  • Onzekerheid
  • ADD en ADHD

Onze missie

Concentratieproblemen, overprikkeling, burn-out klachten en een onnodig lange nasleep van een hersenschudding de wereld uit helpen.