Neurofeedback training Haarlem

Voor Neurofeedback in de buurt van Haarlem bent u bij Brain-Fit in vertrouwde handen. U kunt kiezen tussen ons trainingscentrum in Hillegom, op slechts 15 minuten rijafstand van Haarlem, of onze locatie in Amstelveen/Amsterdam-Buitenveldert. Beide locaties bieden gratis parkeergelegenheid.

Wij bieden effectieve neurofeedback trainingen voor zowel volwassenen als kinderen. Maak kennis met onze ervaren en geschoolde trainers door het aanvragen van een gratis informatiegesprek of proefsessie. Bij Brain-Fit zorgen we voor hoogwaardige neurofeedback in Haarlem en omgeving.

Neurofeedback Training Haarlem: Balans in de Hersenen

De stap naar onze praktijk voor neurofeedback training nabij Haarlem is voor velen een eindpunt in hun zoektocht naar verlichting. Misschien ervaart u zelf al geruime tijd moeheid, angst, of heeft u te maken met een burn-out.

Heeft uw zoon of dochter moeite om goed te functioneren op school? Mogelijk is er sprake van een diagnose zoals dyslexie, PDD-NOS, of zoekt u een alternatief voor ADHD-medicatie.

Bij diverse klachten kan het evenwicht in de hersenen verstoord zijn, waardoor deze niet optimaal functioneren. Met behulp van neurofeedback training wordt de hersenactiviteit weer in balans gebracht, wat de klachten zal verminderen of zelfs geheel kan laten verdwijnen.

Brain-Fit, de specialist in neurofeedback nabij Haarlem, biedt een betrouwbare en effectieve oplossing.

Neurofeedback training
in de regio Haarlem.

Neurofeedback training Haarlem spoort plotselinge instabiliteit in de hersenactiviteit op. Door middel van korte onderbrekingen in geluid worden de hersenen geïnformeerd, waardoor je brein als het ware wakker wordt geschud. Hierdoor worden de hersenen zich bewust van de activiteit waarmee ze bezig waren, en krijgen ze de kans om een andere weg te kiezen. Dit proces herhaalt zich totdat je brein zichzelf optimaal heeft gecorrigeerd. Dit leidt tot vermindering of zelfs het verdwijnen van je klachten.

Onze neurofeedback training in Haarlem helpt je om deze balans te bereiken en je welzijn te verbeteren.

Ben je  continu overprikkeld?
Lig je urenlang in bed, maar kunt u slecht slapen?
Heb je moeite met concentreren?

Neurofeedback Training voor Een Evenwichtig Brein

Wanneer je brein uit evenwicht is, kan dit leiden tot diverse klachten. Neurofeedback training klinkt misschien spannend, maar het is heel eenvoudig en ontspannend. Je neemt plaats in een comfortabele stoel, waarna we vijf sensoren op je hoofd plaatsen. Vervolgens luister je naar muziek of kijk je een film. Dat is alles! Als je wilt, kun je zelfs je ogen sluiten en lekker achterover leunen.

Wij hebben vestigingen in de buurt van Amsterdam (Amstelveen) en Hillegom, waar je terecht kunt voor deze effectieve en ontspannende neurofeedback training.

 
 

Klanten over het effect
van neurofeedback training in Haarlem

Ontdek Wat Brain-Fit Voor Jou Kan Betekenen

Ben jij geïnteresseerd in neurofeedback training en woon je in Haarlem of omgeving? Wil je weten hoe Brain-Fit jou kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek & verkorte sessie.

Onze missie

Concentratieproblemen, overprikkeling, burn-out klachten en een onnodig lange nasleep van een hersenschudding de wereld uit helpen.